Film i TV

MILJANU ČEKA PRSTEN PO IZLASKU IZ BOLNICE? Bebica sprema OGROMNO IZNENAĐENJE za Kulićevu: Progovorio o DETALJIMA

“Oporavlja se polako, proces je dug!”

Miljana i Bebica - Screenshot

Miljana Kulić trenutno se oporavlja nakon operacije, koja je usledila zbog komplikacija nakon smanjena želuca u Turskoj, a uz nju su neprestano njena majka Marija Kulić kao i dečko Nenad Macanović Bebica.

Bebica je proteklih dana neprestano uz Miljanu Kulić, pomno prati njeno zdravstveno stanje, a upravo on joj trenutno najveća podrška zajedno sa majkom Marijom.

Bebica se sada oglasio i otkrio je da uskoro planira da njihovu vezu kruniše brakom, te je na pitanje novinara priznao da će do svadbe doći kada se oporavi:

– Da naravno, nadam se da će što prije da se oporavi – rekao je Nenad, a onda je potom progovorio o Zoli:

– On je zvao nju u šest ujutru pijan poslije neke žurke, da li je bio pijan ili drogiran ko zna, Ja sam ga zvao poslije toga i to smo riješili, tako da je ne zove više. Normalno sam mu rekao da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao – objasno je Bebica, a potom je progovorio o Miljaninom zdravstvenom stanju:

– Oporavlja se polako, proces je dug. Dobija adekvatnu terapiju i njegu i sve što je potrebno, ali proces je dug, treba vremena za sve – odgovorio je bivši zadrugar, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh