Crna hronika

Vatrogasci u Mostaru spasili muškarca, stan izgorio

Požar u Puli - Screenshot

Mostarski vatrogasci su tokom prošle noći spasili jednu osobu iz gorućeg stana prilikom požara koji je izbio u mostarskom naselju Đikovina, potvrđeno je za Klix.

Kako je kazano iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar dojava o požaru u Ulici Ivana Miličevića na broju 14. stigla je u 22:41 sati te su odmah vatrogasne ekipe izašle na mjesto događaja i brzom intervencijom spasile muškarca iz stana koji je bio u plamenu.

Intervencija gašenja požara završila je u 23:21 sat, a nesretni muškarac je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Centar urgentne medicine u SKB Mostar kako bi mu se ukazala pomoć i utvrdio stepen povreda.

Iz MUP-a HNK navode kako su policijski službenici također odmah izašli na mjesto događaja i došli do saznanja da je u požaru povrijeđen vlasnik stana A.P. rođen 1963. godine.

Policijska patrola je osigurala mjesto događaja do završetka uviđajnih radnji, a više detalja o požaru i okolnostima pod kojim se dogodio bit će poznato nakon što se provede u sve zakonom predviđene istražne radnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh