Region

TUGA DO NEBA, POZNATO KAKO JE PREMINUO MALI LAZAR (14): Obdukcija pokazala uzrok smrti

A tijelu sada pokojnog dečaka nisu uočene bilo kakve povrede ili promjene koje bi eventualno ukazivale na drugi uzrok smrt.

Dječak Lazar - screenshot

Smrt dečaka Lazara Aćimovića (14) iz okoline Smedereva (Srbija), čije je telo juče izvučeno iz Šarlinačkog jezera, nastupila je utapanjem, pokazala je obdukcija.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu saopštili su da “nakon obavljene obdukcije, prema dobijenim informacijama, smrt je nastupila utapanjem”.

– Na tijelu sada pokojnog dečaka nisu uočene bilo kakve povrede ili promjene koje bi eventualno ukazivale na drugi uzrok smrti. Više javno tužilaštvo u Smederevu će u saradnji sa PU Smederevo u najkraćem roku preduzeti i sve druge neophodne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do utapanja i ovog tragičnog događaja – navodi se u saopštenju tužilaštva, piše Kurir.

Podsjetimo, Lazar je nestao prekjuče oko podneva kada je iz svog sela krenuo u susjedno selo kod bake. Porodica je ubrzo prijavila nestanak, a dječakove stvari, kao i tragovi stopala pronađeni su na obali jezera. Ronioci Žandarmerije su pretraživali jezero i juče je pronađeno tijelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh