Film i TV

DOGOVOREN POVRATAK U ZADRUGU, ali samo pod OVIM USLOVIMA! Ne može da isplati dug, pa pao PREGOVOR SA PRODUKCIJOM

Tara Simov prije skoro mesec dana diskvalifikovana je iz rijalitija zbog neprimjerenog ponašanja, a sada su se pojavile spekulacije da bi mogla ponovo da se pojavi u tom šou.

Kako su pisali mediji, Tara je nakon izbacivanja iz rijalitija dobila kaznu od 50.000 evra, koju sada navodno nema da isplati.

Zbog toga su se najpre pojavile sumnje da će Simova da napusti Srbiju, međutim, izgleda da se pojavila nova opcija koja bi pomogla zadrugarki da vrati dug, a u pitanju je ponono učešće u rijaliti, uz obećanje da će se ponašati pristojno i ispunjavati zadatke koji će donijeti gledanost.

– Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Ona je svjesna da ju je narod zavolio tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenada Aleksića Šaa. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani – priča Tarina bliska drugarica za “Super TV”, koja je željela da ostane anonimna.

Tara Simov – Expresstabloid.ba

Prema njenim riječima, u posljednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka.

– Svjesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge”. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pjesmu, koja joj je bila obećana prije nego što je napravila čitav haos – zaključuje ona.

Podsjetimo, pored Tare, diskvalifikovan je i Marko Janjušević Janjuš, koji je sam izašao iz rijalitija i zbog toga mora da plati 50.000 evra, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh