Muzika

MINIMALNO TRENINGA I OVE NAMIRNICE SU KLJUČ: Evo kako Severina već godinama održava savršenu liniju i mladolik izgled!

Pjevačica Severina jedna je od najljepših žena iz Hrvatske koja godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom. A mnoge zanima samo jedno: ‘U čemu je njena tajna?’

Severina Kojić - Expressmag.ba

Severina, osim titule regionalne zvezde, nosi i onu ikone stila među poznatim damama. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno privlači svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda kao devojčica.

Mnogi se pitaju: ‘Koja je tajna takve figure?’ ili ‘Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?’. Naime, pevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za Ekskluziv otkrila svoj ‘recept’ koji, zapravo, uopšte nije teško primeniti.

Ja jako volim da jedem puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara svo šumsko voće, dinje, lubenice’, otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

‘Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem’, priznala je pevačica, prenosi Stil

Severina, Instagram

Takođe, dodala je kako svoj dan voli da započne sa smutijem. Kombinuje voće i povrće, zavisno od toga šta ima u frižider ili šta joj se u tom trenutku jede. Ali, najdraža kombinacija su joj, posebno leti, šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomešane s bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane za lepušu teksturu.

Severina Kojić – Instagram

Severina zna da je za dobru figuru potrebno i malo vežbe, a najviše vremena u teretani provede pre turneje. ‘Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta’, rekla je tada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh