Film i TV

Dalili pao mrak na oči – EVO KO JE NOVI VOĐA ZADRUGE: Sad tek kreće haos U BIJELOJ KUĆI, Zadrugari zanijemili kad su čuli ime

Maja Marinković i Petar Vasić bili su nominovani sinoć za izbacivanje. Nakon što su odigrali igricu koju je organizovao Veliki šef, Petar je zauvijek napustio imanje u Šimanovcima.

zadruga -Expresstabloid

Petar je nakon izbacivanja imao zadatak da napiše pismo i da imenuje ovonedjeljnog vođu. Veliki šef je danas poslao pismo na adresu Bele kuće i saopštio zadrugarima Vasićevu odluku, prenosi Novi.

– Hvala vam svima na lijepom druženju, novi vođa je Sale glumac, al’ zamalo… Vođa je Sandra Čaprić – glasilo je pismo.

Međutim, Petar je prekršio važno pravilo. On nikome nije smio da kaže koga će imenovati za vođu ukoliko izađe iz rijalitija. Dok je boravio u izolaciji sa Majom i Filipom Carem on im se povjerio da će izabrati Sandru. Zbog ovog njegovog postupka fanovi su se zapitali da li će Veliki šef zbog kršenja pravila odlučiti da obori ovu njegovu odluku:

– Koga ćeš staviti za vođu? Sandru? – upitao ga je Filip

– Vjerovatno – odgovorio je Petar.

– Znaš koji potez bi napravio da staviš mačora. Kažeš: “pozdravljam moju dragu Sandru i ne želim joj takvu obavezu i stvarati joj pritisak i problem sa ljudima, jer će morati da se svađa i da ima haos i da dijeli budžete sa sj*banom nogom” – savjetovao ga je Car.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

– Treba joj malo da se očeliči – odgovorio je Petar.

– Mora da dolazi iz hotela da čita pismo – podsjetio ga je Filip.

– Taman da navike nogu – odgovorio je Petar i time jasno stavio do znanja da će nju izabrati.

Dtaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh