Vijesti

Željini navijači u Sanskom Mostu bakljadom i vatrometom proslavili 100. rođendan kluba

Proslava 100. rođendana FK Željezničar i dalje traje, a velika svečanost večeras je održana u Sanskom Mostu.

vatromet - Scsport

Nakon niza događaja u Sarajevu tokom i nakon utakmice protiv Veleža, a onda i dan poslije kada su Plavi zvanično obilježili 100. rođendan, navijači Željezničara iz Bosanske Krajine večeras su na svoj način odali poštovanje ovom velikom jubileju.

“Navijači Željezničara iz Bosanske Krajine okupili su se u Sanskom Mostu i vatrometom obilježili 100. rođendan”, navedeno je iz FK Željezničara u opisu videa.

Plavi su uvijek imali veliku podršku navijača iz Sanskog Mosta, pa je tako Željezničar svojevremeno i uoči utakmica znao otputovati u ovaj grad gdje bi ga dočekali vjerni Manijaci.

Također, navijači Željezničara iz Sanskog Mosta nerijetko su bili uključeni u humanitarne akcije koje su Manijaci organizovali. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh