Estrada

“SAMO KRATKO!” – Mira Škorić OŠTRO odgovorila povodom DOLASKA Cece u “Zvezde Granda”

Bila je na sastanku!

Mira Škorić - Screenshot

Danas je poput groma iz vedra neba pukla vijest da će novi član žirija u predstojećoj sezoni Zvezda Granda biti Svetlana Ceca Ražnatović, a da u predstojećoj sezoni nećemo da gledamo Jelenu Karleušu, njenu ljutu rivalku.

Svi su zatečeni ovom odlukom, a portal Srbija Danas se potrudio da dođe do izjave što više članova žirija, ali i onih estradnih umjetnika koji su neposredno učestvovali u realizaciji ovog talent šou programa.

Stoga smo probali da dođemo do Mire Škorić koja je pomagala Karleuši prilikom pripremanja njenih kandidata kako bi što bolje prošli u finalu.

Mira Škorić je poznata po tome što je bila jedna od najboljih Cecinih drugarica i ljuta suparnica Karleuše sa kojom se često sukobljavala u prošlosti. Imitirale ju je i prozivala svakom prilikom. Ipak, čim je prijateljstvo između Škorićeve i Ražnatovićeve puklo pod nerazjašnjenim okolnostima, vlasnica hita “Ti si ko i ja” i plavokosa diva postale su drugarice.

Kada smo pozvali Miru, ona nije bila raspoložena da dugo priča:

– Samo kratko, na sastanku sam – rekla nam je Mira.

Kada smo je pitali za komentar povodom novonastale situacije i da li bi mogla da nam prokomentariše, promijenila je ploču.

– Ne komentarišem preko telefona ništa – bila je kratka i veoma oštra.

Pošto nas je zanimalo da li se čula sa Karleušom pitali smo je i to.

– Ne komenatrišem ništa. Ćao – završila je Škorićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh