Estrada

Ugasite ovo, ne mogu da gledam! Jeleni pustili njen snimak u emisiji, ona pobjegla iz studija – od sramote nije mogla da gleda

U pitanju je stari snimak, sa početka njene karijere, na kojem priča o narodnoj i zabavnoj muzici, a Jeleni uopšte nije bilo svejedno kada je ovo vidjela pred svojim kolegama.

Jelena Karleuša - Screenshot

U jednoj od prethodnih “Grandovih” emisija, Jeleni Karleuši pušten je snimak zbog kojeg je doslovno pobjegla iz studija, piše Mondo.

U pitanju je stari snimak, sa početka njene karijere, na kojem priča o narodnoj i zabavnoj muzici, a Jeleni uopšte nije bilo svejedno kada je ovo vidjela pred svojim kolegama.

Prvo se hvatala za glavu, a potom ustala i pokupila svoju bubicu, pozdravila se sa publikom, pa napustila studio.

“Ne mogu da gledam ovo! Jeste završili? Ne mogu! Ćao svima! Ugasite ovo!”, govorila je Jelena.

“Ne mogu, Marija… Ugasiiii”, poručila je pri izlasku, a Marija Šerifović, koja je takođe bila u emisiji kod Saše Popovića, vrištala je od smijeha kada je krenula pjesma “Ogledalce”, inače prva u Jeleninoj karijeri, koju je izdala 1995. godine.

Pogledajte kako je to izgledalo u emisiji!

@nenad4starofficial

Karleuša 1995 godine ??? #nenad4star #foryou #karleusastar #karleuša

♬ original sound – nenad4star


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh