Svaštara

EVO ŠTA KAŽU ŽENE: OVO SU TRI NAJGORE OSOBINE SAVREMENIH ‘FRAJERA’

U trci za savremenim stilom života zaboravili smo na istinske vrijednosti koje su se nekad njegovale, naročito u muško-ženskim odnosima.

Muškarac i žena - Vecernji.hr

Moderno doba donijelo je mnogo toga pozitivnog, ali smo u trci za savremenim stilom života zaboravili na istinske vrijednosti koje su se nekad njegovale, naročito u muško-ženskim odnosima.

To se odnosi na lijepo ponašanje koje je muškarce činilo muškarcima. Evo šta žene navode kao tri najgore osobine savremenih “frajera”:

Jedan od njihovih glavnih problema je loša komunikacija sa ženama. Sve više mladića praktikuje povremeno viđenje sa djevojkama, bez obaveza. I to sjajno funkcioniše kada su zajedno, ali onda se danima ne javljaju, do sljedeće prilike, piše “Pink“.

Današnji mladići su veoma neodlučni i to apsolutno u svemu. U obećanjima, komunikaciji, razmišljanju i postupcima.

Često ćete od njih čuti da nisu spremni za vezu. Bilo bi u redu da to partnerici kažu već na početku, ali nerijetko čekaju da prođe izvjesno vrijeme da se izjasne da veza nije za njih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh