Crna hronika

Sarajevo / Težak udes na autoputu, ima povrijeđenih: Svuda krhotine auta

Teška saobraćajna nesreća desila se jutros na dijelu autoceste kod Sarajeva, dionici od petlje Butile prema petlji Briješće.

Saobraćajna nesreća - Screenshot

“Sudarila su se dva vozila. Jedna osoba je povrijeđena i prevezena na ukazivanje ljekarske pomoći”, kazali su iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za “Radio Sarajevo“.

Uviđaj je u toku.

Na cesti su vidljive brojne krhotine automobila, a o silini udara govori i to da se jedno vozilo okrenulo.

Zbog saobraćajne nezgode na dijelu puta od petlje Butile prema petlji Briješće saobraćaj je obustavljen. Zbog jutarnje gužve duge su kolone na svim ulazima Prema Sarajevu, javljaju iz BIHAMK-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Stup A1 na izlazu ima krhotina, oprez obje trake zahvaćene.

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh