Svaštara

Pun Mjesec u Vodenjaku 03.08. – Pustite da se stvari tresu i otpadaju

03.08. u 17:59 na nebu se pojavljuje pun Mjesec. Traži da raščistimo svoj put, da protresemo svoja uvjerenja, svoje ideje, svoje okolnosti, tako da možemo vidjeti što od toga treba ostati. Otvorite se energiji i dopustite da vas preplave informacije. Tražite da vam donese mudrost i da pošalje svoje drevne poruke ravno u vaše biće. Vjerujte svojim sposobnostima i budite strpljivi.

Mjesec - Astrosudbina.com

Pun Mjesec događa se u Vodenjaku 03.08. u 17:59:18. Za vrijeme punog Mjeseca uvijek se rasvjetljavaju stvari što nam pomaže da vidimo veću istinu i proširimo svoj način razmišljanja. Ako su se stvari bile nejasne, ovaj puni Mjesec traži da ponovno potražimo odgovore koje tražimo, možda ćemo ih ovaj put dobiti.

Planet buđenja i promjena, Uran, vrlo je aktivan pod ovim punim Mjesecom. Uran je vladar Vodenjaka, ali čini i kvadrat sa Suncem u vrijeme punog Mjeseca, zbog čega bi stvari u našem životu mogli osjećati kao nestabilne.

Možda ćemo primijetiti kako se stvari kreću i mijenjaju oko nas, zbog čega se možemo osjećati nesigurno i nestabilno. Možda je teško znati kome i čemu vjerovati i koji smjer odabrati.

Ta energija nije tu da uzburka naše živote i da nas uznemiri, ona je tu da nam pomogne da uklonimo iz života stvari koje nam više ne koriste. Većina nas zna kada je vrijeme da se odreknemo nečega ili nekoga, ali ponekad to može biti teško, prenosi “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh