Estrada

Tanja Savić se javno oglasila nakon porodičnog nasilja: “Odveo je djecu”

Napustila Beograd i vratila se kod porodice, u rodni Radinac.

Tanja Savić - Story.rs

Tokom prethodnih dana, glavna vijest u svim medijima bila je srbijanska pjevačica Tanja Savić. Naime, pisalo se da je na Uskrs, Tanja svog supruga Dušana Jovančevića prijavila policiji da ju je psihički i fizički maltretirao, kao i da joj je uzeo djecu, sinove Maksima i Đorđa, prenosi “Alo!“.

Tanja Savić napustila Beograd i vratila se kod porodice, u rodni Radinac. Tragom ove priče, Nemanja Vujičić uputio se upravo u Radinac, ali do Tanje nije bilo lako doći.

Pjevačica je napustila Beograd odmah nakon skandala o navodnm fizičkom napadu njenog supruga.

Pjevačica je otkrila sve o bračnim problemima i razvodu braka.

Ubit će me, zadavit će me to sam mislila. Koristio je nedozvoljene supstance – rekla je pevačica.

Neću da pravim žrtvu od sebe.

Tanja je otkrila da trenutno nisu zajedno i da djeca nisu sa njom.

Istina je da je Dušan otišao za Australiju sa djecom.

Međutim, pjevačica je na kraju odlučila da javno progovori o svemu, te ćete njenu ekskluzivnu ispovijest Tanje Savić vidjeti u “Premijera – Vikend specijalu”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh