Svaštara

Horoskop / Venera u Blizancima od 3. aprila do 7. avgusta donosi pojačanu potrebu za neobaveznim flertom

Venera u znak Blizanaca prelazi krajem nedjelje, trećeg aprila i ovdje će boraviti do sedmog avgusta.

Flert - Medium.com

Predugačak hod kroz znak Blizanaca će biti posljedica retro hoda planete ljubavi koji nas očekuje već sredinom maja, piše “Svet poznatih“.

Tokom ovog perioda ljubavni odnosi će postati lakši i površniji. Dosta vremena ćemo provesti u komunikaciji i zabavi, a nisu isključena ni učestale potrebe za usavršavanjem, obukama i kursevima.

Vrijeme ćemo više provodti u razmišljanju, tražit ćemo logična rješenja u ljubavi, bićemo zainteresovani za prikupljanje informacija i razgovorima. Telefon će nam biti uvijek pri ruci, a kompjuteri će nam postati obavezan ‘alat’ u svakodnevnici.

Zavođenje će biti ograničeno na riječi i poruke, a flert će biti prisutan bilo gdje i bilo kada. Ne očekujte strast i zanos, jer ova Venera pruža samo mentalnu stimulaciju. Konatantno će biti prisutna potreba za ‘igranjem’ i neobaveznim druženjem.

Što se tiče posla i novca, biće više troškova nego prihoda. Poslovi će biti nestabilni i poprimat će malo neozbiljnu notu.

Provodit ćemo sate i sate objašnjavajući i obučavajući druge (ili ćemo mi biti na obukama).

Kada Venera bude krenula u retro hod (u maju) pojačat će se potreba da nešto ostavimo iza sebe, ljubav, trošak, sjećanje na neku bolnu prepisku ili flert.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh