BiH

Otkazan novogodišnji vatromet u Banovićima

Općina Banovići otkazala je ranije planirane novogodišnje aktivnosti, koje su predviđale novogodišnji vatromet u ponoć, zbog današnje teške saobraćajne nesreće.

No image - Haber.ba

Profesor Kazafer Bečić iz Banovića, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Olova, bio je i potpredsjednik Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Banovići (OO PDA).

Predsjednica OO PDA Banovići Elzina Pirić u saopćenju je izrazila saučešće porodici Bečić.

Danas su nas, nažalost, napustili i na vječno prebivalište preselili naši istaknuti članovi, naši dobri sugrađani, naš privrednik i potpredsjednik OO PDA Banovići dr. Kazafer Bečić i njegova supruga Alzira. Teška saobraćajna nesreća u naša srca unijela je tugu i bol zbog nenadoknadivog gubitka. Porodici ovom prilikom iskazujemo iskreno saučešće uz molbu Allahu da im podari sabur i što brži oporavak njihovoj unuci koja je, hvala Bogu, preživjela ovu nesreću“, stoji u saopštenju.

Podsjećamo, danas se na magistralnom putu M18 Sarajevo-Tuzla dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli profesor Kazafer Bečić i njegova supruga Alzira iz Banovića, dok je njihova unuka teško povrijeđena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh