Region

Vulin: “Hrvatska se raduje protjerivanju svojih državljana”

“”Oluja” se prema Srbima više nikada neće ponoviti, o tome neka niko ne sanja. Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog, to je već njihov problem, a Srbima nemojte prijetiti”, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin - Kurir.rs

Vulin je to rekao komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu ratnih zapovjednika u Kninu povodom godišnjice operacije “Oluja” u kojoj je protjerano 250.000 Srba iz Hrvatske, u kome je, između ostalog, rekao da je hrvatska vojska spremna na nove “Oluje”.

“Slaviti zločinačku ”Oluju” mogu samo oni kojima je normalno da se polažu vijenci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju”, naveo je Vulin u izjavi za javnost koju prenosi “Tanjug”.

“Ne postoji zemlja na svijetu koja se raduje protjerivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još uvijek drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska”, rekao je Vulin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh