Noviteti

New York: Hyundai predstavlja svoj najmanji crossover

Južnokorejski gigant Hyundai otkrio je nove detalje svog novog crossovera Venue. Iako je Kona sa 4.165 mm jedan od najmanjih krosovera, u Hyundaiju vjeruju da na tržištu ima prostora za još manji.

Hyundai Venue - B92.net

To mjesto popunit će sa Venue koji će debitovati naredne sedmice, a u međuvremenu je Hyundai objavio nekoliko “teaser” fotografija. One ukazuju da je u pitanju model sa dvoje vrata, iako je teško očekivati da takav bude i u serijskoj proizvodnji s obzirom na status takvih automobila u cijelom svijetu.

Dok se Venue poput Kone ističe nekonvencionalnim dizajnom, u kojem dominiraju svjetla u dva reda, unutrašnjost je, pak, tradicionalna. Ručica mjenjača pokazuje da će kao opcija biti i manuelna transmisija, dok će kupci na raspolaganju imati i brojne verzije dizajna enterijera, piše “B92“.

Hyundai Venue – B92.net

Hyundai će crossover Venue predstaviti 17. aprila na Sajmu automobila u New Yorku.

Hyundai Venue – B92.net


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh