Svaštara

Stavila je posudu sa vodom i soli u dnevnu sobu: Za 24 sata riješila je problem koji muči sve nas

Feng šui savjet koji će biti lijek za cijelu kuću.

unsplash.com/veroniquetrudel

Veoma je bitno da redovno održavate higijenu doma, čistite, provjetravate i kadite prostor, jer miris tamjana čisti i uklanja negativnu energiju, piše krstarica.

Dakle, kada počistite nemojte paliti mirišljavu svijeću, već počistite.

Postoji još jedna metoda za čišćenje doma i uklanjanje negativnih vibracija uz pomoć soli.
Ono što će nam trebati:

bijelo sirće (1 bočica)
morska so (1 kašika)
transparentna staklena vaza
voda, so

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da sipate sirće i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku sol i stavite na najfrekventnije mjesto u kući. Zapamtite da čaša mora ostati skrivena od pogleda na druge. Tamo treba da ostane 24 sata. Ako so pluta u vodi, temeljito ćete oprati i ponoviti proces. Kada so ostane na dnu , to je znak da su loše energije nestale.

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj sobi u vašem domu. Isto tako, kada je so ostala na dnu, proces će biti završen. Na ovaj jednostavan način ćete učiniti svoj dom prijatnim mjestom za život, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh