Svaštara

Vječna ljubav: Ovo su 3 znaka da vas partner bezuvjetno voli

Voli li vas vaš partner bezuvjetno ili vas ponekad uzima zdravo za gotovo? Prije nego što zaronimo u 3 znaka koji otkrivaju kakva je vaša ljubav , popričajmo na kratko o tome što uopće znači ‘bezuvjetna ljubav’ jer se ovaj izraz često krivo shvaća. Kada vas vaš partner voli bezuvjetno, to znači da vas voli zbog onoga što jeste, a ne zbog onoga što radite, dijeli na svom Instagram profilu Marie Cyba, certificirana trenerica za odnose.

Ljubav - screenshot

Stoga, oni ne posustaju u svojoj ljubavi. Ne obasipaju vas ljubavlju jedan dan, a sljedeći dan se potpuno povuku. Njihova ljubav djeluje postojano i pouzdano. Sada, kako to točno izgleda? Ovo su 3 znaka da vas partner bezuvjetno voli:

ž1. Spremni su rješavati probleme: Sasvim je normalno s vremena na vrijeme posvađati se s partnerom, jer, realno, nećete se uvijek oko svega slagati. I ne morate da biste imali zdravu, sretnu vezu. Ono što jest važno jest volja oba partnera da riješe probleme i poprave ih.

2. Prihvaćaju vas takvog kakvi jeste: To ne znači da u potpunosti vole vaše mane i nedostatke ili da vas ne motiviraju da postanete bolji. To znači da vas ne pokušavaju kontrolirati ili povući kad god se ne slažu s onim što radite. Nikada vas ne kažnjavaju zbog toga što jeste.

3. Podrška su vam: Vašem partneru je lako reći da je vaš najveći obožavatelj. Ali, pokazuje li vam stvarno da to i je? Podržava li vas i kad mu to i nije lako? Ako to radi, to je odličan pokazatelj da vas bezuvjetno voli. piše Večernji list


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh