Svaštara

Retrogradni Merkur bliži se kraju, evo koji horoskopski znakovi napokon mogu odahnuti

SVAKI put kada se Merkur nađe u svojoj retrogradnoj fazi, mnogi od nas osjete val zabrinutosti zbog mogućih nesporazuma, problema ili zastoja u komunikaciji.

Merkur - NASA

No, kako se ovaj turbulentni period, koji završava 25. travnja, približava svom kraju, četiri horoskopska znaka napokon mogu odahnuti zbog nadolazećih promjena.

Bik

Za Bikove, koji cijene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, pogotovo kada je riječ o financijama i osobnim vrijednostima. Kako se ovo razdoblje bliži svom kraju, Bikovi mogu očekivati postupno smirivanje financijskih turbulencija. S dolaskom stabilnijeg razdoblja trebali bi iskoristiti svaku priliku za organizaciju financija i planiranje budućih investicija.

Blizanci

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, svaki njegov retrogradni ciklus osjećaju intenzivnije od ostalih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi s bliskim osobama mogu stvarati frustracije. Kraj retrogradnog Merkura donosi im poboljšanje u komunikacijskim vještinama, čime se otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Vaga

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu primijetiti da su njihovi međuljudski odnosi posebno osjetljivi tijekom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vage znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa s partnerima i suradnicima. Ovaj bi period trebale iskoristiti za rješavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

Strijelac

Strijelci, poznati po svom optimizmu i želji za širenjem horizonta, mogu se osjećati kao da zaostaju tijekom retrogradnog Merkura, posebno u aspektima karijere i obrazovanja. S nadolazećim završetkom ovog turbulentnog perioda, Strijelci mogu očekivati ubrzanje u profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da je riječ o učenju novih vještina ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vrijeme za akciju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh