Svaštara

Prepuštaju se osjećaju: Tri horoskopska znaka koja obožavaju ići na koncerte

AKO SE pronađete u društvu ova tri horoskopska znaka, znajte da ste u društvu pojedinaca koji obožavaju u slobodno vrijeme ići na koncerte.

Koncert - index.hr

Koncerti u društvu ovih znakova nezaboravno su iskustvo jer uživaju u svakoj minuti provedenoj okruženi glazbom i dobrom atmosferom. Oni će svoje dobro raspoloženje prenijeti i na vas. Evo koja tri znaka zodijaka obožavaju ići na koncerte.

Strijelac

Strijelci obožavaju ići na koncerte, za njih je to prilika da se prepuste glazbi i osjete energiju ljudi oko sebe. Njihova želja za avanturom često ih potiče da istraže različite glazbene žanrove i izvođače, čineći ih pravim znalcima glazbene scene.

Ovan

Ovnovi vole uzbuđenje i adrenalin, a ništa ne može nadmašiti osjećaj živosti i uzbuđenja koji dolazi s koncertne pozornice. Oni će biti prvi u redu za ulaznice i uvijek će se pobrinuti da budu tamo gdje se događa akcija. Vole ići na koncerte jer se na njima osjećaju živo i mogu zaboraviti na probleme.

Vaga

Vage cijene estetiku i dobru atmosferu pa su za njih koncerti prilika da uživaju u dobroj glazbi, svjetlosnim efektima i sveopćem doživljaju. Njima su koncerti više od samog glazbenog događaja, to je prava umjetnost koju treba doživjeti. Vole gledati interakciju publike i izvođača te se prepustiti trenutku, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh