Svaštara

Osobe rođene u ova 3 znaka kroz život idu uz pomoć viših sila, bez mnogo truda dobijaju sve što požele

Oni su miljenici univerzuma.

Sretna žena - Savjetnikuspjeha.com

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koje nedaće i neuspjesi zaobilaze u širokom luku i za njih često kažemo onu čuvenu narodnu da “ima više sreće nego pameti”.

Nastavite sa čitanjem i saznajte da li pripadate predstavnicima Zodijaka koji kroz život idu uz pomoć viših sila.

Djevica

Horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Djevica je ta koja ima najizraženije liderske osobine koje pomažu u postizanju ciljeva i želja. Šta razlikuje Djevice od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da se brine o sutrašnjem danu i racionalan pristup. Oni su prilično fleksibilni i pažljivi prema ljudima.

Ličnosti horoskopskog znaka Device takođe znaju da istraže svet oko sebe. I to im omogućava da istražuju i proučavaju, ali da ne žure sa zaključcima. Planiraju svoj uspeh postepeno.

Strijelac

Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strelca. Ljudi ovog sazvežđa su predstavnici elementa Vatre, oni su optimistični i obdareni jakom željom za životom. Važno je da zapamtite da su predstavnici horoskopskog znaka osobe koje nikada ne sede mirno. Energični, aktivni i radoznali, ne mogu da žive bez putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju.

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspeha i nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode, piše Stil, a prenosi Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh