Svaštara

Ovi horoskopski znakovi ne vole se svađati

NEKI ljudi rado započinju bitke na prvi znak nesuglasica, no drugi preferiraju miran pristup. Ko su, dakle, ti neustrašivi mirotvorci? Zvijezde kažu da su rođeni u ovim horoskopskim znakovima.

Razgovor - Kurir.rs

Ribe

Ribe ne vole sukobe jer duboko suosjećaju s drugima i teže mirnom rješavanju problema. Majstori su empatije i često će se povući kako bi izbjegli sukob, ali ako se suoče s njim, radije će odabrati suptilan razgovor umjesto vatrenih rasprava.

Vodenjak

Ovi nekonvencionalni znakovi vole misliti izvan okvira i tražiti inovativna rješenja. Kada se suoče sa svađom, Vodenjaci će radije koristiti svoju oštru intelektualnu stranu kako bi pronašli kompromis ili rješenje koje će zadovoljiti sve strane.

Bik

Tvrdoglavi, ali istovremeno mirni, Bikovi također se svrstavaju među znakove koji bježe od svađa. Oni teže stabilnosti u svim aspektima života, uključujući i odnose. Umjesto da se upuste u vrijeđanje i svađe, Bikovi preferiraju razgovarati smireno i razumno kako bi riješili probleme.

Jarac

Uporni i ambiciozni Jarčevi također preferiraju razgovor nad svađom. Oni su racionalni i teže postizanju ciljeva na najefikasniji način. Kada se nađu u konfliktu, oslonit će se na svoje strpljenje kako bi mirno razgovarali i pronašli rješenje.

Vaga

Vage ne mogu podnijeti neugodnosti svađa. One su umjetnici kompromisa i ljubaznosti te su sklone očuvanju mira i ravnoteže u svakoj situaciji. Kada se suoče s sukobom, Vage će koristiti svoju diplomatsku stranu kako bi razgovarale i pronašle zajedničko rješenje koje će zadovoljiti sve strane, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh