Svaštara

Tri horoskopska znaka koja ne znaju čuvati tajne, uvijek sve ispričaju drugima

S NEKIM pojedincima nikada ne bi trebalo podijeliti tajnu jer je gotovo sigurno da je neće zadržati za sebe.

Tračanje - Antenazadar.hr

Informaciju koju im je netko otkrio vrlo će brzo podijeliti s drugima jer na to gledaju kao na način da se povežu s drugima ili jednostavno budu u toku s najnovijim događajima.

Dijeljenje tuđih tajni često ih dovodi u nezgodne situacije, ali to ih previše ne brine. Pogledajte koji znakovi ne znaju čuvati tajne.

Blizanci

Komunikativni i uvijek znatiželjni Blizanci najgori su horoskopski znak kojem možete ispričati svoje tajne. Uvijek su zainteresirani za čuti nove informacije koje kasnije mogu podijeliti s drugima. Njihova želja za druženjem često ih potiče da sve što čuju ili saznaju odmah podijele s drugima, bez previše razmišljanja o posljedicama.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pozornosti i impresionirati druge. Uvijek su u toku s najnovijim događajima i često su prvi koji će otkriti neku tajnu kako bi se istaknuli i privukli pažnju na sebe. Njihova potreba za divljenjem i obožavanjem od strane drugih poticaj im je da ispričaju sve tajne koje im je netko ispričao u povjerenju.

Vaga

Vage imaju veliku potrebu povezati se s drugim ljudima i održavati bliske odnose, što ih može potaknuti da podijele informacije koje bi trebale zadržati za sebe. One vjeruju u dijeljenje baš svega što znaju o određenoj temi kako bi održale i zadržale dobre odnose s ljudima oko sebe. No, takvo ponašanje može dovesti do toga da osobe koje su im povjerile tajne više ne vjeruju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh