Svaštara

Tri horoskopska znaka koja su najbolji partneri za Djevicu

SA svojom preciznošću, organiziranošću i željom za savršenstvom, Djevice se često nalaze u potrazi za partnerom koji će njihov svijet učiniti još kompletnijim.

Ljubav - Luftika.rs

Srećom, zvijezde mogu pružiti smjernice. Ovi horoskopski znakovi su najbolji partneri za Djevice, piše index.

Rak

Rakovi su savršeni suputnici za Djevicu. Njihova sposobnost da intuitivno razumiju potrebe Djevice, čini ih nevjerojatno suosjećajnim partnerom. Rakovi su spremni pružiti nevjerojatnu emotivnu podršku i stvoriti toplo, sigurno gnijezdo u kojem će se Djevica osjećati voljeno i prihvaćeno.

Jarac

Jarčevi, sa svojom ozbiljnošću, ambicijom i strpljenjem, mogu pružiti stabilnost i sigurnost koju Djevica traži u partneru. Njihova zajednička težnja za postizanjem ciljeva i disciplinirani pristup životu čine ih savršenim timom. Jarac će podržati Djevicu u njenim nastojanjima za samopoboljšanjem, dok će Djevica cijeniti Jarčevu pouzdanost i predanost.

Bik

Bikovi mogu donijeti mir i harmoniju u život Djevice. Njihova zajednička ljubav prema udobnosti, ljepoti i finim stvarima čini ih kompatibilnim partnerima. Bik će cijeniti Djevičinu praktičnost i analitičnost, dok će Djevica uživati u Bikovoj sposobnosti da je usreći svojom smirenošću i predanošću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh