Svaštara

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima sve slobodno vrijeme provedu spavajući

KADA je u pitanju spavanje, neki od nas su pravi majstori. A među nama postoje i oni čija je strast prema snu gotovo mistična. Ovi horoskopski znakovi svaki slobodan dan provedu spavajući.

Spavanje - Fotolia

Rak

Rakovi su pravi umjetnici kada je u pitanju udobnost, a spavanje im je poput svete ceremonije. Njihova osjetljiva duša traži sigurnost i utjehu, a ništa ne pruža veći osjećaj ugode od omiljenog pokrivača i mirisnog jastuka.

Za Raka, svaki slobodan trenutak prilika je za mali san, bilo da su to popodnevni drijemeži ili cijeli produženi vikend. Njihova mašta cvjeta dok tonu u snove, stvarajući svjetove gdje su svi problemi rješivi.

Bik

Bikovi su znakovi koji su poznati po svojoj ljubavi prema uživanju, senzualnosti i udobnosti. Ovi praktični zemljani znakovi znaju kako cijeniti svaki trenutak odmora, a popodnevni san za njih je poput malog raja na zemlji.

Nakon obilnog obroka ili dugog šetnje, Bik će se sa zadovoljstvom zavaliti u udoban krevet ili se omotati u mekanu deku na kauču. Njihova spora i stabilna priroda voli rituale, pa se popodnevni san često pretvara u neprocjenjivu rutinu koja im pomaže da se osjećaju osvježeno i spremno za novi izazov.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj maštovitoj i osjetljivoj prirodi, pa nije iznenađujuće što su često pravi stručnjaci za sanjarenje. Za Ribe, san nije samo fizički odmor, već i prilika za istraživanje dubina njihove duše. Njihovi snovi mogu biti intenzivni i često im služe kao inspiracija za umjetnost ili introspekciju.

Zbog toga Ribe cijene svaku priliku za odmor kako bi se prepustile svojim maštarijama i dubokim emocijama. Njihov san je kao putovanje kroz vlastiti unutarnji svijet, gdje se susreću s različitim likovima i scenarijima, stvarajući tako nevjerojatno bogatstvo iskustava, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh