Svaštara

SRODNE DUŠE: OVE 3 KOMBINACIJE ZNAKOVA SU NAJBOLJI LJUBAVNI PAROVI HOROSKOPA

Astrolozi su pronašli tri kombinacije znakova horoskopa koji savršeno funkcionišu u ljubavnoj vezi i braku.

ljubav - Vecernji.hr

Ovan i Škorpija

Ove dvije vatrene duše se ne mogu odvojiti jedna od druge. Njihova veza ide dublje od obične romanse – to je istinska povezanost na nivou duše. Možda su se sreli i u prošlim životima, ali u ovom životu prepoznaju jedno drugo i stvaraju emocionalnu vezu koja traje, piše hayat.

Vaga i Lav

Lav uživa u ljepoti i šarmu Vage, dok Vaga cijeni poštovanje i pažnju koju Lav pruža. Njih dvoje podsjećaju jedno drugo na vrijednost i ljepotu koje donose u život, stvarajući tako harmoničan odnos koji hrani njihove duše i čini da im odnos dugo traje.

Strijelac i Blizanci

Ove dvijie duše su kao dvije strane istog novčića, uvijek spremne da zajedno dosegnu najveće visine. Strijelac ohrabruje Blizance da vjeruju u svoje snove i da idu za njima, dok Blizanci donose lakoću i radost u život Strijelca. Njihova zajednička želja za slobodom i avanturom čini ih savršenim partnerima koji zajedno istražuju život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh