Svaštara

Da li ste među njima? Ova 4 horoskopska znaka su kao vino – što stariji, to sretniji i dugovječniji!

Prema astrološkim tvrdnjama, određeni horoskopski znaci su privilegovani s dugim i sretnim životom.

Stariji ljudi - Centarzdravlja.hr

U srcu Bikova leži tajna dugovječnosti. Oni su znakovi stabilnosti, smirenosti i uživanja u svakom trenutku. Njihova sposobnost da se prepuste radostima života često im produžava godine, jer znaju kako da žive punim plućima.

Djevice su poznate po svojoj pedantnosti i brižnosti. Njihova sklonost redovnim zdravstvenim pregledima i zdravim navikama često ih čini dugovječnima. Za njih, svaki detalj je važan, a pažnja koju poklanjaju svom zdravlju čini ih otpornim na izazove vremena.

Vodolije su originalne i nekonvencionalne. Njihova otvorenost prema novim iskustvima i idejama održava ih mladima u duši, ključnoj komponenti dugovečnosti. Njihova sposobnost prilagođavanja promenama i izbegavanja stresa često im produžava godine.

Ribe su duboko povezane s intuicijom i duhovnošću. Njihova sposobnost da pronađu unutrašnji mir i harmoniju čuva ih od stresa i anksioznosti, što često doprinosi dužem životu. Za njih, unutrašnji svijet je ključan za dugovječnost, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh