Svaštara

Horoskopski znakovi koji donose loše ljubavne odluke

U POTRAZI za ljubavi, svatko od nas donosi odluke na temelju osjećaja, a ne logike, što nas ponekad dovodi na puteve koji su sve samo ne idealni.

Tuga - Shutterstock

Ono što u jednom trenutku izgleda kao ključ za vječnu sreću, u drugom se može pretvoriti u tešku, ali važnu, životnu lekciju. Budući da astrolozi vjeruju da naš horoskopski znak utječe na to kakve odluke donosimo, u nastavku otkrivamo koji su horoskopski znakovi najskloniji donošenju loših odluka u ime ljubavi.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulzivnosti i strasti. Njihova potreba za uzbuđenjem i avanturom često ih vodi u veze koje su intenzivne, ali kratkotrajne. Nestrpljivi po prirodi, Ovnovi mogu prerano ući u vezu bez dubljeg promišljanja o kompatibilnosti ili dugoročnim posljedicama.

Blizanci

Blizanci vole istraživati i upoznavati nove ljude, što ih može dovesti do neodlučnosti u ljubavi. Njihova promjenjiva priroda znači da se lako zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interes. Ta sklonost površnosti može ih spriječiti u izgradnji dubljih emocionalnih veza.

Rak

Rakovi su emotivno vrlo osjetljivi i skloni su vezivanju. Njihova potreba za sigurnošću i emocionalnom povezanošću može ih dovesti do toga da ostanu u nezdravim ili jednostranim vezama, nadajući se da će se stvari promijeniti na bolje, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh