Svaštara

Horoskopski znakovi koji se ne slažu s nadređenima

KOLIKO god se trudili, nekim ljudima je jako teško slušati i slagati se s drugima samo zato što su im nadređeni.

Mobbing na poslu - Ilustracija/tportal.hr

Ljudi rođeni u ova tri znaka zodijaka ne slažu se sa svojim nadređenima i kad god mogu, pokušavaju ih izazivati i sukobljavati se s njima. Evo o kojim je znakovima riječ.

Ovan

Ovnovi su poznati kao vrlo neovisni znak koji voli imati svoju slobodu. Često se ne slažu s nadređenima jer vole preuzimati inicijativu i raditi stvari na svoj način. Ne boje se izazova i često se sukobljavaju s autoritetima ako smatraju da je to potrebno kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Vodenjak

Vodenjaci ne vole osjećati se ograničeno ili kontrolirano, pa često izazivaju nadređene svojim nekonvencionalnim idejama i ponašanjem. Vodenjaci su spremni izraziti svoje mišljenje i ne boje se suprotstaviti autoritetu ako smatraju da je to nužno.

Blizanci

Blizanci se često ne slažu sa svojim nadređenima jer vole postavljati pitanja, izazivati status quo i istraživati različite mogućnosti. Njihova sklonost prema promjenama i brzom razmišljanju može ih dovesti u sukob s autoritetima koji preferiraju stabilnost i hijerarhiju na poslu, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh