Svaštara

Pet horoskopskih znakova koji uvijek zadnji shvate šalu

JESTE li ikada primijetili da neki od vaših prijatelja uvijek malo kasnije shvate vic ili šalu? Ako imate takve prijatelje, možda su rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova.

Osmijeh - 6yka.com

Ovan

Za Ovnove je sve natjecanje i akcija. Brzi su u donošenju odluka i djelovanju, ali kada je riječ o humoru, ponekad im treba trenutak da se opuste i shvate šalu. Njihova brza priroda često ih tjera da propuste suptilne nijanse humora.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj strpljivosti i osjećaju za uživanje u životu. Međutim, ponekad im treba malo više vremena da se otvore za nove ideje, uključujući i nove oblike humora. Oni su skladišta mudrosti, ali ponekad im treba vremena da shvate šalu.

Blizanci

Inteligentni i brzi u razmišljanju, Blizanci su u stanju uhvatiti brzu i duhovitu šalu. Međutim, ponekad mogu biti toliko zauzeti obradom informacija da im promakne suptilna poanta vica; treba im trenutak da se fokusiraju na humor.

Rak

Rakove karakterizira osjećajnost i emocionalna dubina. Sjajni su u razumijevanju kompleksnih osjećaja, ali kada je riječ o humoru, ponekad im treba vremena da se odvoje od svojih dubokih misli i opuste.

Djevica

Djevice su detaljne i analitične, što ih čini izvrsnima u prepoznavanju suptilnosti humora. Međutim, ponekad mogu biti toliko usredotočene na detalje da propuste širu sliku i značenje vica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh