Svaštara

Ovo je najbezdušniji horoskopski znak, prema astrolozima

Iako je moguće da možda imaju lošu nedelju, njihova zatvorenost i zlobna priroda mogla bi da bude povezana s njihovim horoskopom, kažu astrolozi.

pexels.com/fabiotsu

U nastavku saznajte koji su najbezosećajniji znakovi zodijaka, od onih pomalo grubih do potpuno okrutnih, prenosi Best Life.

Vodolija

Vodolije su usavršile umjetnost nebrige. Poznati po svojim ‘izuzetnim’ stavovima i otuđujućem ponašanju, nije ih briga da li vam se sviđaju ili ne.

„Vole drugačije od drugih, a ako niste u njihovom bliskom okruženju, bez problema vas ignorišu i hladno, naizgled bez razloga, gledaju u vas“, objašnjava astrolog Stina Garbis.

Jarac

„Oni fokusiraju svoju odlučnost na ostvarenje svojih ambicija, zbog čega ponekad mogu da djeluju jednodušno“, kaže Bela Ngujen, kolumnista o astrologiji časopisa Indielogy.

Pod vladavinom Saturna, planete discipline i strukture, teško im je dozvoliti da drugi preuzmu kontrolu i mogu biti oštri ako ne dobiju željeni ishod. „Oni neće štedeti svoja osećanja i reći će šta misle“, primećuje Garbis.

Blizanci

Garbis ističe da, pošto Blizanci vole da razgovaraju i žele da budu uključeni u svaki razgovor, imaju tendenciju da govore bez razmišljanja: „Mogu da kažu neke prilično neosetljive stvari koje ne mogu da povuku i ne žele.

Astrolog Džil Loftis dodaje da oni „žive u svetu sopstvenih pravila i stvarnosti”. Po njihovom mišljenju, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je lider. Često su toliko fokusirani na sebe i kako najbolje mogu da ostvare svoje ciljeve da zaborave na osećanja drugih ljudi. Astrolozi kažu da su Ovnovi veoma strastveni i da umeju da budu „sebični, impulsivni i arogantni“.

Njima takođe vlada Mars, planeta akcije, pa Garbis kaže da će se verovatno svađati sa vama bez razloga. „Teško im je da suzdrže svoje reči i mogu biti sasvim zli“, kaže ona.

Škorpija

Škorpija, složen vodeni znak oštrog intelekta, izuzetno je hladan i zatvoren. Tišina i sarkazam su uobičajena oružja u njihovom arsenalu i nema problema da ih koriste.

„Poznati po svojoj žestini, nikada neće zaboraviti da li ste ih prešli i mogu biti osvetoljubivi i destruktivni ako smatraju da je to neophodno“, kaže Šmit, a prenosi N1.

Djevica

Djevice mnogo osuđuju i nemaju problema da ukažu na mane drugih ljudi. Nije ih briga koliko ste se trudili u nečemu; ako nije urađeno na njihov način, nije u redu.

Kako Garbis objašnjava, oni na stvari gledaju logično, nikada emocionalno, zbog čega nisu u stanju da pokupe „određene naznake“ vezane za to kako se neko osjeća. On dodaje da Djevice mogu lako i brzo prekinuti veze, bez ikakvih problema bez osvrtanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh