Svaštara

Tri horoskopska znaka koja često ne ispunjavaju obećanja

LJUDI rođeni u ova tri horoskopska znaka često zaborave ispuniti obećanja koja su dali drugima.

Žena - Infpult.info

To najčešće ne čine zato što ih nije briga, već zaborave da su uopće obećali nešto učiniti. Nekima od njih se po glavi vrti puno ideja i ne mogu odrediti prioritete, a neki zbog brzopletosti obećaju učiniti stvari koje uopće ne žele raditi. Evo o kojim je znakovima riječ.

Blizanci

Jedna od loših navika Blizanaca je da su vrlo brzopleti. Često su puni adrenalina i bez previše razmišljanja obećaju da će nešto učiniti, a onda jednostavno zaborave na to obećanje i na kraju ga ne ispune. Takvo ponašanje često ljuti njihove prijatelje koji misle da se ne mogu uvijek pouzdati u njih.

Strijelac

Slobodoumna priroda Strijelaca može ih dovesti do toga da su skloni postavljati previše velikih ciljeva i davati puno obećanja. No, najčešće nemaju strpljenja ni koncentracije da ta obećanja provedu do kraja, kako je bilo planirano.

Vodenjak

Vodenjaci su uvijek u potrazi za novim i originalnim idejama. Njihova svestranost može ih odvesti u mnoge smjerove, ali i razvodniti njihovu predanost. Kod Vodenjaka, spontane ideje često mogu preuzeti kontrolu i fokus, pa zaborave na već dana prethodna obećanja, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh