Svaštara

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima nemaju smisla za humor

JESTE li ikada naišli na nekoga tko je toliko ozbiljan da bi se činilo kao da mu je smijeh strani jezik?

Posao - Freepik/karlyukav

Pa, vjerovali ili ne, horoskopski znakovi mogu na to imati utjecaj. Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima nemaju smisla za humor.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i ciljevima, ali ponekad im nedostaje sposobnost opuštanja i smijeha. Za Jarčeve život je ozbiljna stvar i često se bore s razumijevanjem suptilnosti humora. Njihova predanost poslu može ih činiti pomalo rezerviranima kad je riječ o šalama.

Bik

Bikovi se često opisuju kao tvrdoglavi i fokusirani na materijalno. Iako Bikovi mogu uživati u dobrim stvarima u životu, poput udobnosti i kvalitetne hrane, njihova ozbiljna narav može ih spriječiti da se opuste i smiju šalama.

Rak

Rakovi su osjećajni i brižni, ali ponekad se bore s lakoćom opuštanja. Iako Rakovi mogu cijeniti humor koji dolazi iz emocija i obiteljskih situacija, ponekad im je teško razumjeti suptilnije oblike humora. Njihova osjetljivost može ih učiniti manje sklonima opuštanju i smijehu, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh