Svaštara

Đokovićeve naočale: Prave se mjesecima i od posebnog su materijala

Novak Đoković se pojavio na NBA meču Denvera i Lakersa (124:114) u Los Angelesu sa posebnim naočalama koje su svi primjetili.

LOS ANGELES, CA - MARCH 2: Novak Djokovic looks on during the game between the Denver Nuggets and the Los Angeles Lakers on March 2, 2024 at Crypto.Com Arena in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2024 NBAE Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images/AFP (Photo by ANDREW D. BERNSTEIN / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP)

Najbolji teniser svijeta je za tu priliku izabrao posebne naočale koje su ukrasile njegov sjajni stajling koji je oduševio i Grigora Dimitrova.

Đoković je obukao majicu i pantalone sponzora uz običnu bijelu majicu i bijele patike. Ipak, svi su se pitali koje su naočale u pitanju.

Ispostavilo se da je u pitanju švedski brend naočara koje imaju poseban materijal. Naime, čak i kada su naočare Novak brine o očuvanju životne sredine.Napravljene su od acetata na biljnoj bazi i to od recikliranog acetata. Izrada traje po nekoliko mjeseci jer se svaki okvir pravi lično i po posebnim zahtjevima,piše N1

Model koji je Novak nosio zove se „Monokel Forest Crystal Brown gradient lens“. U pitanju su okrugla stakla, a okvir ima japanske šarke, nehrđajuće čelične niti i most za nos koji ima oblik ključa.

Sve ovo pruža sjajan osećaj, ali i nudi jak estetski utisak.

Osnovni model kreće od 170 eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh