Svaštara

Mart će biti najsretniji za ova 3 znaka: Sva vrata će im biti otvorena i finansijski će procvjetati

Mart je pred vratima – mjesec u kojem sve raste i cvjeta, pa u skladu sa tome i naša energija kreće u pozitivnijem smjeru i počinje da buja.

Poznati astrolog Pavel Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi životi razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi “Prochepetsk.ru”

Bik
Bikovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mjesec proljeća mogao bi da im donese unaprijeđenje na poslu, uspjeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama. prenosi novi

Jarac

Jarčevima će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati.

Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vrijeme samo za sebe, piše Najžena.

Riba
Reč koja će obilježiti vaš mjesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke.

Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh