Svaštara

3 znaka Zodijaka u februaru će opsjedati duhovi prošlosti i poželjet će da se vrate bivšem partneru

Poznata je fraza da ono što je bilo u prošlosti treba tamo i da ostane, pogotovo ako je riječ o nekim događajima koji nisu imali previše sretan završetak.

horoskop - Shutterstock

Međutim, to nikako ne znači da se prošlosti treba u potpunosti odreći i negirati da se dogodila – ponekad krstarenje kroz uspomene može biti izuzetno korisno. Možda se radi o nekom nezavršenom poslu, ili nerešenim problemima, na koje treba obratiti pažnju, piše luftika.

Univerzum nam daje potrebno vreme za razmišljanje, kao i mogućnost da se izvuku zaključci i eventualno isprave neke greške napravljene u prošlosti. Zato će u februaru 2024. godine tri znaka Zodijaka doživjeti pravi fenomen povratka u prošlost.

Astrolozi su otkrili šta u mjesecu ljubavi očekuje Bikove, Lavove i Djevice, pa nastavite da čitate, ukoliko želite da saznate sa čim ćete se suočiti.

Bik

Trenutno ste u periodu povećane osetljivosti i obuzima vas neki unutrašnji nemir. Posebno vam je teško da se oslobodite prošlosti i krenete napred.

Vi ste odani i verni, pa se suočavate sa unutrašnjim sukobima i skrivate svoja osećanja.

Završetak nedavne veze uzeo je težak danak i uticao je negativno na na vaše blagostanje.

Čak i u slučajevima kada raskid nije bila vaša krivica, ovaj emotivni rolerkoster će izazivati mnogo bola.

Bik će možda razmišljati o tome da se vrati starom parteneru.

Misli mu obuzima ideja da se sve loše zaboravi i oprosti, kao i da pruži ruku pomoći osobi prema kojoj nije prestao da gaji osećanja.

Međutim, treba zapamtiti da je ključ za obnovu poverenja iskrenost. Podelite svoja osećanja transparentno i jasno objasnite svoje namere.

Takođe je važno raditi na greškama. Razmislite o aspektima veze sa kojima niste bili zadovoljni i preduzmite neophodne korake da ih poboljšate.

Verujte svom srcu i napravićete pravi izbor. Vaša otpornost i unutrašnja mudrost će vam pomoći u ovom emocionalno izazovnom periodu.

Lav

Prilagodljivost je vaša jača strana, pa se obično ne zadržavate na starim emocijama, ili razmišljanju o prošlosti.

Međutim, u februaru Lavovi mogu sebe uhvatiti da su počeli češće da razmišljaju o svojim nekadašnjim izjavama i postupcima. Pogotovo u odnosu na bivšeg partnera.

Mogli biste da izrazite neka iskrivljena osećanja u trenucima očaja i besa, koja zapravo nisu istinita.

U februaru vas Univerzum poziva da izvučete zaključke, ispravite sve što smatrate greškom i napravite konkretne planove za svoju vezu.

Odvojite vreme da se udubite u svoja osećanja i razumete svoje prave emocije.

Takođe bi trebalo da izbegavate da se ponašate impulsivno i da budete oprezni.

Ako želite da napravite promene, možda će biti neophodan uravnoteženiji pristup.

Djevica

Trenutno ste u fazi teške emocionalne tranzicije, koja se posebno odnosi na vaše prošle veze.

Ovog meseca možete se suočiti sa snažnim destabilizujućim mentalnim potresima.

Takav slijed okolnosti može navesti Djevice da razmišljaju o ponovnom pokušaju uspostavljanja emotivne veze sa bivšim partnerom.

Osjećaj usamljenosti podrgrejaće vaše uverenje da ljudima koji nisu ispunili očekivanja ne treba davati šansu.

Sada se osećate mudrije i mislite da možete efikasnije da upravljate vezom.

Sada kada sve preispitujete, negativna sjećanja se mogu rastopiti u nostalgiju i natjerati vas da se fokusirate samo na pozitivne aspekte prošlosti.

Zato nemojte zaboraviti da sebi postavite nekoliko pitanja.

Da li je ovo stvarno ono što istinski želite? Da li je mudro poželjeti ponovo dobrodošlicu ovoj osobi u svoj život? Do čega će dovesti vaše odluke?

Vjerujte svojoj intuiciji i iskustvu i pustite da vas vode kroz ovu emocionalnu raskrsnicu u životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh