Svaštara

Zapamtite ga: Ovo je sretan datum za vaš znak u 2024. godini, zvijezde će tada raditi za vas

U 2024. godini određeni će se datumi istaknuti kao najsretniji za svaki znak horoskopa.

Žena - unsplash.com/mannydream

Evo pregleda tih datuma i šta bi svaki znak mogao da očekuje.

Ovan

Sretan datum: 19. mart

Sunce ulazi u vaš znak, donoseći obilje energije i novih početaka. Ovo je idealno vrijeme za pokretanje važnih projekata ili preuzimanje novih izazova.

Bik

Sretan datum: 22. april

Venera, vaša vladajuća planeta, ulazi u znak Bika i donosi harmoniju u lične i profesionalne odnose. Možete očekivati pozitivne promjene u ljubavnom životu.

Blizanci

Sretan datum: 3. jun

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u direktnom hodu u Blizancima, poboljšavajući komunikaciju i donoseći dobre vijesti vezane za karijeru ili lični razvoj.

Rak

Srećan datum: 15. jul

Mjesec, vaša vladajuća planeta, biće u punom sjaju u vašem znaku. Očekujte emocionalnu ispunjenost i možda iznenađenje koje će vas duboko dirnuti.

Lav

Srećan datum: 22. avgust

Sunce, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku. Ovaj dan donosi pojačanu energiju, samopouzdanje i možda prepoznavanje vaših talenata od strane drugih. prenosi novi

Djevica

Sretan datum: 1. septembar

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku, donoseći jasnoću i uspjeh u projekte na kojima ste radili. Ovo je idealno vrijeme za postizanje važnih ciljeva.

Vaga

Srećan datum: 18. oktobar

Venera, vaša vladajuća planeta, biće u skladnoj poziciji, donoseći ravnotežu i sklad u međuljudske odnose. Savršeno je vrijeme za sklapanje novih prijateljstava ili produbljivanje ljubavnih veza.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh