Svaštara

Kuma Džinovića imala je NAJSKUPLJI RAZVOD U ISTORIJI: Od bivšeg supruga uzela 900 MILIONA EURA

O njenom rastanku od supruga su pisali svi svetski mediji.

Pre par dana je u domaćim medijima odjeknula vest da se navodno pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razvode. Njih dvoje su bili zajedno 22 godine. Estradni par se nije oglašavao i nije otkrivao zašto su doneli ovakvku odluku.

Međutim, malo je poznato da je Džinovićima kumovala Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika “Formule 1” Bernija Eklstona.Slavica Ekleston, rođena kao Slavica Radić, proslavila se kao model pre nego što je postala poznata kao supruga Bernija Eklestonea, bivšeg izvršnog direktora Formule 1. Rođena u Hrvatskoj, Slavica je svojom lepotom osvojila modnu industriju i postala jedan od najtraženijih modela svoje generacije. Sada je ponovo dospela u žižu domaće javnosti kao venčana kuma poznatog para Harisa i Meline Džinović čiji razvod trese estradu.Naime, kada su se polovinom 2014. godine venčali na jahti “Malteški soko”, Melini i Harisu kumovi su bili Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i biznismen Filip Cepter.

Slavica je 1985. godine upoznala Bernija Eklestona, te su se venčali iste godine, njihov brak je takođe intrigirao javnost zbog ogromne razlike u godinama. Kako je on stariji 28 godina, njihov odnos je trajao 23 godine, ali su se 2009. godine razveli,piše Srbijadanas

Nakon razvoda, kuma Džinovića je profitirala za 900 miliona evra, a samim tim postala i jedna od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji. Njihov razvod je proglašen za najskuplji razvod u istorijiKada je reč o njenom bogatstvu, Slavica je takođe poznata po svom humanitarnom radu i filantropiji. Nakon razvoda, ona je posvetila deo svog bogatstva različitim dobrotvornim organizacijama i fondacijama, posebno onima koje se bave zaštitom žena i dece.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh