Svaštara

POČELA JE SEZONA VODOLIJE, NAJJAČE ĆE UTICATI NA OVA 3 ZNAKA: Ko mora da otvori četvore oči, a koga čeka blagostanje?

Prvo ćete osetiti nalet samopouzdanja i optimizma, koji će vas motivisati da krenete u pohod na “prevelike zalogaje”. Period vladavine Vodolije je sjajno vreme da se posvetite ciljevima vezanim za lične odnose do kojih vam je najviše stalo.

Horoskop - Shutterstock/Marko Aliaksandr

Ovaj period će najsnažniji uticaj imati na Bikove, Lavove i Škorpije, koji će osećati snažnu potrebu da sve staro ostave u prošlosti kako bi s radošću dočekali nove, lepe stvari koje im buućnost donosi.

Ovan

Timski projekti vas zovu! Naravno, vi ste skloni da budete supernezavisni, ali radeći u timu osećaćete se istinski povezani, motivisani i uzbuđeni što ste deo nečeg velikog i važnog. Drugim rečima, saradnja će biti baš uspešna. Ako postoji dugoročna želja koju ste želeli da ostvarite, udružite snage sa prijateljima i razgovarajte o detaljima plana kako da je ostvarite. Njihova podrška bi sada mogla biti odlučujuća.

Bik

Tokom sezone Vodolije, vaš društveni život i karijera su u fokusu. Možda se osećate dodatno motivisano, inspirisano da stupite na lidersku poziciju ili da razgovarate sa višim pretpostavljenim o tome šta želite da postignete. Sada je vaša šansa da zablistate i dobijete priznanje koje zaslužujete za sav svoj naporan rad,piše Lepaisrecna

Blizanci

Sezona Vodolije donosi potpuno novu energiju i želju za avanturama. Bićete inspirisani da izađete iz uobičajene rutine. Privlačiće vas i nivo iskustvo učenja, bilo da je to prijava za seminar, onlajn kurs ili rad sa mentorom.

Rak

Vladavina Vodolije podstiče vas da produbite svoje veze, jer je Sunce sada u vašoj 8. kući. Iako vam je već prilično prijatno da delite svoje emocije sa voljenim osobama, bićete još skloniji da se otvorite i otkrijete svoje potrebe. Ovo je takođe dobar period za intenziviranje napora u vezi sa zajedničkim finansijama, bilo da je to učenje o investicijama zajedno sa bliskim prijateljem, kreiranje poslovnog plana sa kolegom ili istraživanje plana za otplatu duga sa supružnikom.

Lav

Fokus je na druženju sa prijateljima, voljenim osobama ili poslovnim partnerom. Sezona Vodolije je idealno vreme da steknete bolji uvid u ono što unosite u pomenute veze, kao i šta drugi donose vama nude. Ne dozvoljavate da vas bilo ko iskorišćava.

Devica

Tokom sezone Vodolije, vi se posvećujete brizi o sebi i unutrašnjoj ravnoteži. U isto vreme, ovo doba godine je kao stvoreno da procenite koliko svakodnevnih obaveza imate i da se rešite nekih od njih. S obzirom na vašu izuzetnu radnu etiku, imate tendenciju da preuzimate mnogo toga i možda je vreme da pojednostavite svoj raspored kako biste postigli veću ravnotežu između posla i privatnog života.

Vaga

Bićete izuzetno razigrani, zabavni i željni da podelite sve ono što vam leži na srcu. Sezona Vodolije može biti zaista prijatna za vas. Dajte sve od sebe da date prednost zadovoljstvu tako što ćete s vremena na vreme praviti pauzu u poslu, prihvatiti spontanost što je više moguće i slušati svoj glas, jer je ovo doba godine apsolutno stvoreno da živite u trenutku i slavite sve što vam donosi radost.

Škorpija

Vaše sklonosti ka povlačenju u kuću biće još izraženija tokom vladavine Vodolije. Otkrićete da žudite za pažljivijim, iskrenim, kvalitetnim vremenom sa voljenim osobama. Aktivnosti koje ne zahtevaju da izađete pređete prag kućnih vrata najviše će vas privlačiti, bilo da je to pohađanje onlajn časova joge ili video pozivi sa dragim prijateljima. Fokusirajte se i na zaceljivanje rana iz prošlosti.

Strelac

Bićete usmereni na druženje, učenje i zadovoljavanje velike radoznalosti. Sada možete da pronađete još više prostora u svom rasporedu, da se družite sa prijateljima, kolegama, komšijama i braćom i sestrama, ako ih imate. Bićete toliko “traženi” da ćčete morati posebno da se pobrinete da u sve te izlaske smestite i malo zasluženog odmora.

Jarac

Tokom vladavine Vodolije bićete usredsređeni na to kako možete finansijski da podignete sve poduhvate na viši nivo. Bićete i izuzetno intuitivni i lako ćete donositi ispravne odluke vezane za veća ulaganja koja bi kasnije mogla i te kako da se isplate.

Vodolija

Ovo je vaše vreme da zablistate! Osećaćete se spremnim da predstavite svoje najveće ideje i projekte, zahvaljujući naletu samopouzdanja, a možda ćete čak i osetiti da je vreme da ponovo zamislite svoj lični biznis na način koji prikladnije otkriva ono za šta se zalažete, piše Pop sugar. Ovo je takođe odličan period da poradite na sebi u svakom smislu.

Ribe

Sezona Vodolije za vas je praktično dosadan period. Žudećete za slobodnim vremenom u kojem ćete moći da radite nešto što vas zabavlja ili ispunjava. Dajte prioritet brizi o sebi, sanjarite…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh