Svaštara

3 znaka čeka ih katastrofa: Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će njima 2024. godina biti najteža

Za neke znake horoskopa 2024. godina biće najbolja do sada i tokom narednih mjeseci ček ih neviđena sreća, ali za tri znaka Zodijaka ovo će biti godina koju će želeti da što prije prođe.

zaljubljeno-srce

Poznati astrolog Pavel Globa, poznat po svojim preciznim astrološkim prognozama, otkrio je koje znakove očekuju izazovi u 2024. godini.

Ovan

Pripadnike vatrenog znaka, Ovna, očekuje teška godina. Već u februaru, počinju problemi na poslu, a sukobi s rukovodstvom mogu ozbiljno narušiti autoritet Ovna pred ostalim zaposlenima. Njihova nedavna nezavisnost i nepoštivanje općeprihvaćenih normi mogli su da idu predaleko, što bi moglo rezultirati gubicima posla.

Vaga

Vage će se suočiti s ozbiljnim zdravstvenim problemima tokom 2024. godine. Neprestane nevolje mogu ih unazaditi, s mogućim gubicima prihoda. Astrolog savjetuje ozbiljno shvatanje zdravlja, jer odlaganje može rezultirati ozbiljnim posljedicama.

Ribe

Astrolog Pavel Globa predviđa izazovan period za predstavnike Riba u 2024. godini. Očekuje ih bolan raskid veze koja već dugo traje, iako su predstavnici ovog znaka možda ignorisali neizbježnost. Uprkos poteškoćama, do kraja godine Ribe će se podići iz pepela, postajući harmoničnije, s obnovljenom snagom i samopouzdanjem, piše Novi.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh