Svaštara

Ovi znaci ce biti apsolutni sretnici i pobjednici u ovoj godini: Slijede im najsretniji dani!

Vrlo je važno da kažemo da ce ovi znaci biti sretnici u godini koja je pred nama. Njih čekaju lijepe vijesti i velika radost.

zaljubljeno-srce

OVAN

Vi ste sretnici ove godine. Moramo da kažemo da nema nimalo sumnje da će doći do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Neko ste ko je jako dugo cekao na srecu ali mora se priznati da ce sve da vam se isplati.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jasno da cete tokom ove godine konacno resiti svoje emotivno pitanje. Da zapravo nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama upoznati nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Jasno je da ste dugo cekali na to ali ono sto moramo reci jeste da karma ima svoje planove i da ste vi srecu zasluzili.
Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Slusajte svoje srce jer ono itekako zna da prepozna osobu koja je za vas najbolja i ko je osoba koja ce umeti i znati da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije. Neko ste ko je patio i ko je prosao mnogo toga,ali tokom ove godine ce konacno doci do toga da vam se jedna zelja ostvari,a to je da konacno upoznate svoju pravu ljubav. Bićete apsolutni sretnici u danima koji su pred nama i slijedi vam godina kada ce sve biti moguće.

VODOLIJA

Moramo da kažemo da ste vi znak koji ce biti ubrajan u one koji su sretnici ove godine. To je ono sto je izvesno. Tokom ove godine ce doci do ostvarenja velikih zelja i bitno je reci da ste vi neko ko ima stav. Neko ko zna sta zeli i ko ume i zna da se ponasa u skladu sa situacijom.

Ovo ce biti godina tokom koje ce doci do toga da se uverite da se isplati biti dobar covek uvek i u svakom slucaju. Dakle, sledi vam godina za romansu i godina tokom koje cete napokon pronaci svoju srodnu dusu

Mozda ce cak doci i do toga da neko iz vase proslosti pozeli da se vrati u vas zivot. Ako je to ono sto zelite, onda je sada pravo vreme da se posvetite tome. Da zaboravite na svoj inat i na svoj ponos i da uradite onako kako vam nalaze vase srce, piše zaljubljeno-srce.

Naravno, postoji mogucnost da vas je ta osoba povredila. Postoji mogucnost i da vam je slomila srce, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ljudima koji su pravi i koji nam dokazu da su iskreni treba dati drugu sansu. Istina je da nekada oni koje volimo najvise na svetu umeju da nas najvise i povrede, ali znajte da postoje i oni koji se menjaju. U vasem slucaju, doci ce do toga da se uverite da ste voljeni… Da se neko iskreno kaje sto nije umeo da vas cuva. Dozvolite sebi da razmislite o tome da se vratite na stare staze i da budete medju onima koji su srecnici ove godine. Uz malo vašeg truda, čuda će itekako biti moguća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh