Svaštara

3 najsretnija znaka koja imaju najveće šanse za dobitak na lotou: Pare se lijepe kao lude za njih

Njih sreća prati na svakom koraku, a igre na sreću donose im nevjerovatne dobitke.

Horoskop - luftika.rs

U nastavku vam donosimo tri horoskopska znaka koja imaju najveće šanse za dobitak na lotou.

Strijelac

Strijelci su rođeni kao dobitnici, bilo kada je riječ o primanju poklona, bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i riskiraju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli, te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i sporo. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za nove prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za razmnožavanje.

Ribe

Ribe su najsretniji horoskopski znak kad je riječ o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 odsto svih dobitaka, piše Najžena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh