Svaštara

Za jedan znak horoskopa ovo proljeće će biti period pun sreće i uspjeha, sve što pokušaju urodit će plodom

Imat će prilike da pokažu svoj potencijal.

Zodijak - Shutterstock

Kada govorimo o finansijama, najsrećniji znak po pitanju novca ove zime biće Strijelac. Ovaj vatreni znak koji je veoma upućen na sebe i na sticanje, nikako ne voli da se osjeća zavisno od nekog ili nečeg što se tiče posla i zarade.

Najveća želja u životu je da steknu što više poslovnih uspjeha a samim tim i da to budu finansijski isplativo. Jupiter je vladar Strijelčeva i ona im “ daje vjetar u leđa“ kada su u pitanju poslovni poduhvati i poslovne ambicije.

Takođe ljudi koji imaju u podznaku znaku Strijelca mogu da budu veoma dobri ekonomisti i da umiju da barataju sa novcem.

Još je bolja opcija kada se i Jupiter nalazi u znaku Strijelca jer on pojačava način razmišljanja koji donosi dobru zaradu i dobre mogućnosti da osoba stvori stabilnost kroz te novčane transakcije.

Od proljeća ove godine Strijelčevi čekaju nove poslovne mogućnosti koje mogu da povećaju njihove prihode, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh