Svaštara

Miljani Kulić ODUZET HONORAR: Vrijeđala Željka i VODITELJKU RIJALITIJA, uslijedila žestoka kazna produkcije

Takmičarka poznata po svom oštrom jeziku prešla granicu dobrog vaspitanja, a njena reakcija postala je viralna na mreži!

Miljana Kulić poznata je javnosti po oštrom jeziku i nepredvidivom delovanju.

Mnoge situacije koje su gledaoci imali prilike da vide su zabeležene i dele se i dan-danas na mrežamaSnimak koji je ponovo postao viralan se dogodio u rijalitiju “Parovi” kada se Miljana iznervirala prilikom jednom glasanja i poručila tadašnjoj voditeljki Jeleni Petković da “jede go**a”, zbog čega je završila u izolaciji.Dok je razgovarala sa voditeljkom, Željko Stojanović joj je upao u reč nekoliko puta. Svaki put kad ju je prekinuo, Kulićeva je rekla “jedi go**a majmune” i za svaku rečenicu dobila kaznu u iznosu od 50 evra Miljana, dosta. To je ukupno 300 evra od honorara – zaključila je Jelena Petković.

– Možeš i ti da jedeš go**a – odbrusila je Miljana voditeljki i demonstrativno napustila dnevnu sobu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh