Svaštara

Ovim horoskopskim znakovima nemojte vjerovati, stalno lažu. Neki to rade dobronamjerno

Ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu.

Laž - Zena.blic.rs

Svi mi, ponekad, posegnemo za nekom malom laži kako bismo zaštitili osjećanja ili sakrili sopstvene nesigurnosti. Ipak, neki pojedinci savršeno su savladali umijeće laganja.

Ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, pa nije iznenađujuće da su prvaci u kategoriji „laži“. Njihova sposobnost brze promene raspoloženja i razmišljanja često dovodi do malih preuveličavanja i izmišljanja, kako bi ostali u centru pažnje.

Lav
Lavovi su poznati po svojoj potrebi za pažnjom i samopromocijom, što ih čini sklonim malim „prilagođavanjima“ istine kako bi se osećali još sjajnije. Njihova izjava „Nisam to napravio/la“ često završava s „ali mogao/la sam!“ Lavovi se često igraju s istinom kako bi se osećali još većim nego što jesu.

Ribe
Ribe su izuzetno saosećajne i često će posegnuti za malom laži kako bi izbegle povredu osećanja drugih. Njihove izjave, poput „Da, naravno, tvoj kolač je bio fantastičan“, obično nisu potpuno istinite, ali to čine iz dobrih namjera.

Vaga
Vage su sklone izbegavanju konflikata i držanju neutralnog terena, što ih može naterati na male laži kako bi očuvale mir u svojim odnosima. Njihova čuvena izjava: „Meni je svejedno gdje ćemo večerati“, može biti samo mali trik kako bi izbjegle raspravu oko izbora restorana.

Škorpija
Škorpije su poznati po svojoj misterioznoj prirodi, ali istina je da su često skloni čuvanju tajni i sakrivanju svojih osjećanja. Njihova sposobnost zadržavanja informacija može se interpretirati kao laž, jer često ne otkrivaju sve što znaju. Ali možda je to više tajanstvenost nego lažljivost, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh