Svaštara

HOROSKOP ZA VIKEND OD 5. DO 7. JANUARA: Škorpije če riješiti nesporazum koji ih dugo muči, a Ovnovi uživaju u avanturama

Saznajte šta horoskop za vikend od 5. do 7. januara 2024. donosi vašem znaku!

Ovan
Vikend će vam pružiti priliku za avanturu i samostalnost. Iskoristite ove dane za aktivnosti na otvorenom koje će vam donijeti osjećaj slobode i energije. Preporučuje se da se okružite prirodom ili se bavite sportom kako biste osnažili svoje tijelo i um. Također, ne zaboravite pozvati najdraže da provedete vrijeme zajedno – važno je ulagati u prijateljske odnose.

Bik
Iza vas je naporan period na poslu, pa je vikend savršeno vrijeme za opuštanje i uživanje u udobnosti doma. Organizirajte mirnu večer s bliskim osobama, pripremite omiljenu hranu i posvetite se hobijima koji će vam pružiti unutarnje zadovoljstvo. Umjetničke aktivnosti bile bi savršene za opuštanje: pisanje, slikanje ili ples odlični su ispušni ventil.

Blizanci
Ovaj vikend istražite raznolikost i promjenu. Budite otvoreni za nova iskustva i komunikaciju s ljudima oko sebe. Razmislite o tome da probate nešto novo – možda to može biti novi hobi, knjiga koju ste odavno željeli pročitati ili čak razgovor s nekim koga niste dugo čuli. Izađite iz svoje uobičajene rutine i dopustite si istražiti svijet oko sebe.

Rak
Važno je posvetiti se emocionalnom blagostanju ovaj vikend. Pronađite vrijeme za opuštanje kod kuće, možda uz meditaciju ili čitanje omiljene knjige. Neka vam to vrijeme donese unutarnji mir.

Lav
S obzirom na vašu znatiželju i želju za novim informacijama, ovo bi moglo biti vrijeme za učenje nečeg potpuno novog ili istraživanje novih područja koja vas zanimaju. Uživajte u vikendu s puno raznolikosti i dinamike!

Djevica
Važno je usredotočiti se na sebe i svoje potrebe, bez osjećaja krivnje ili pritiska da nešto morate postići. Dopustite si opuštanje i uživanje u trenutku, možda čak i s malim ritualima samopomoći koji će vam pomoći da se osjećate smirenije i uravnoteženije. Neka ovaj vikend bude posvećen vašem unutarnjem blagostanju i uživanju u trenucima bez stresa i obveza.

Vaga
Ovaj vikend je idealna prilika da istražite fizičku aktivnost koja će vas izvući iz vaše zone komfora. Razmislite o nekoj aktivnosti koja vas intrigira, ali možda niste imali priliku isprobati. Može to biti plesni tečaj, trening snage, vožnja bicikla ili nešto sasvim drugo što vas zanima.

Škorpion
Osjećate snažnu emotivnost ovaj vikend. Bilo bi korisno posvetiti se introspekciji, meditaciji ili razgovoru s bliskim prijateljem. Obratite pažnju na svoje osjećaje i potrebe. Ako postoji neki odnos koji vas već dulji period muči, pozovite tu osobu i potaknite iskrenu komunikaciju. Stvari se puno brže rješavaju u dijalogu!

Strijelac
Pokušajte pronaći ravnotežu između obaveza i uživanja u društvu – pozovite prijatelja ili člana obitelji na neočekivano druženje nakon odrađenih zadataka. Bit će to prilika da istražite nešto novo, osjećate se energično i provedete kvalitetno vrijeme s nekim koga volite. Ne bojte se istražiti nove aktivnosti jer će vam one pružiti priliku za osobni rast i uživanje u novim iskustvima.

Jarac
Pronađite vrijeme za meditaciju, refleksiju ili čak duže trenutke tišine kako biste se povezali sa svojim unutarnjim bićem. Možda je ovo prilika da se upustite u duhovnu praksu koja će vam pomoći u balansiranju emocija i razmišljanju o životu iz dubljeg ugla. Neka vam ovo vrijeme bude posvećeno povezivanju s vlastitom dušom i otkrivanju unutarnjeg sklada.

Vodenjak
Ovaj vikend se posvetite svojoj kreativnosti i eksperimentiranju. Iskoristite ovo vrijeme za rad na nekom umjetničkom projektu, bilo da je to slikanje, pisanje, glazba ili nešto drugo što vas inspirira. Potaknite svoju maštu i izrazite se na način koji će vam donijeti unutarnje zadovoljstvo. Nemojte se bojati biti drugačiji ili ekscentrični u svojim izričajima.

Ribe
Umjesto da se fokusirate na produktivnost i poslovne ciljeve, dozvolite si opuštanje i uživanje u trenutku. Izađite iz uobičajene rutine, probajte nešto novo ili se upustite u avanturu koja će vas osloboditi stresa svakodnevice. Neka vam ovaj vikend bude vrijeme za istraživanje nečega što vas raduje i ispunjava, prenosi sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh