Svaštara

Smiješi im se sreća u ljubavi: Ova tri znaka zodijaka čekaju dobre stvari

Razdoblje od 3. do 7. januara 2024. će biti prilično zanimljivo i pozitivno za barem tri znaka zodijaka. Dok ćemo doživjeti značajnu promjenu u razini entuzijazma, također ćemo primijetiti da naša spremnost da uložimo više energije u ljubavne živote dolazi s velikim nagradama. Sve to počinje prvog, jer nas Merkur oslobađa svoje retrogradne pozicije i omogućava nam da uđemo u novu godinu s jasnom glavom i dobrim namjerama.

Prema YourTango, ovim znakovima će se do kraja sedmice osmjehnuti sreća u ljubavi:
1. Bik

Nova godina doista je otvorila bikovima vrata prema kreativnosti i prihvaćanju. Bikovi će ojačati svoje samopouzdanje i uvjerenje da će se sve konačno posložiti u njihovim životima.

Tijekom ove sedmice bikove čeka obilje Venerinih tranzita koji će ih voditi i poticati da iskoriste prilike za poboljšanje odnosa sa svojim ljubavnim partnerima. Ako ih tranziti ove sedmice blagoslove, bit će spremni s radošću prigrliti te promjene, izražavajući ljubav i otvorenost.

Također su svjesni dogovorenih životnih promjena s partnerima, usmjerenih prema boljem funkcioniranju. Bikovi će se osjećati zadovoljno zbog svoje veze i s velikim nestrpljenjem gledati prema budućnosti.
2. Škorpija

Postoji nekoliko astroloških tranzita koji izuzetno povoljno utječu na Škorpije. Oni će ih sve doživjeti kako će postajati sve svjesniji da njihov ljubavni odnos može izdržati test vremena. Neovisno o tome radi li se o starijoj vezi ili onoj koja tek započinje, Škorpije će imati jasno uvjerenje da je osoba s kojom sada dijele svoj život ona s kojom žele ostati zauvijek.

Kada retrogradni položaj prođe i Merkur ponovno krene izravno, odmah će osjetiti olakšanje, oslobođeni nervoze koja je ispunjavala posljednje sedmice 2023. godine. Sada smo u 2024. i oni se osjećaju pozitivno i spremno za sve što dolazi.

Kako će sedmica odmicati, pojavit će se tranziti poput Mjeseca u trigonu s Neptunom i Sunca u sekstilu s Mjesecom, a ovi posebni aspekti vratit će im nadu u njihovu situaciju. Sve je sada kristalno jasno; Merkurova energija oslobodila ih je straha od razočaranja. Slobodni su voljeti, davati i primati ljubav. Sve ide dobro, dragi Škorpije.
3. Ribe

Sedmica donosi dva važna tranzita i oba će biti posebno korisni za Ribe kako bi bolje razumjele svoje ljubavne odnose. Nakon što Merkur postane izravan, Ribe će biti oslobođene stavova da sve već znaju i shvatiti da uvijek postoji prostor za dodatno razumijevanje. U njihovom slučaju, to će im donijeti značajne koristi za partnerski odnos.

Kada Mjesec bude suprotan Neptunu, možda će osjetiti sumnju u sebe, što zapravo može biti korisno jer im omogućava prepoznati što se mora promijeniti. Ovaj tranzit također pruža priliku prihvatiti činjenicu da se mogu promijeniti i da su promjene i transformacije pozitivne stvari koje mogu potpuno koristiti njihovim ljubavnim odnosima. Do kraja tjedna, kada Mjesec bude u trigonu s Neptunom, znat će točno što učiniti kako bi ostvarili te promjene.

Na isti dan kada Mjesec uđe u Strijelca, znat će sa sigurnošću da su njihovi odabiri ispravni i da su nove staze prema transformaciji prave. Nisu sami. Ovo je definitivno zajednički pothvat, ili bolje rečeno, romantična avantura koju mogu dijeliti samo u dvoje. Ribe su na putu prema ljubavnom uspjehu, a tranzit je ovdje da ih podrži na njihovom putovanju. prenosi N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh