Svaštara

Muškarcima su ove tri stvari odvratne tokom odnosa: Mnoge žene to rade

Neke žene smatraju da je to nešto što će dodati ulje na vatru u toku predigre

Koliko god žene mislile da sve što u krevetu rade prija partneru, postoje određene stvari s kojima se on baš i ne slaže. Istina je da svaki muškarac preferira drugačije stvari, ali isto tako postoje i one koje smetaju svakom od njih bez izuzetaka.

Evo nekoliko stvari koje ne zanimaju vašeg muškarca, koje ne voli ili u potpunosti mrzi, a to vam ne govori.
Ujedanje

Postoje muškarci kojima se to sviđa… vjerovatno. Ali, generalno gledano, oni to ne vole. Naravno, to ne podrazumijeva lagane ugrize i one koji su dio igre.

Ono što spada u ovu grupu su neartikulisani ujedi, ostavljanje ožiljaka ili čak kidanje kože. To ne prija ni na jedan način. Na kraju krajeva, on je ljudsko biće, a ne sendvič. Stoga, spustite loptu, jer je to definitivno jedna od najomraženijih stvari.

Štipanje, pregrubo grebanje, prejako udaranje i sve što može nanijeti bol nije preporučljivo, ma koliko vaš muškarac volio “grubu igru”.
Igranje njegovim bradavicama

Izvinite dame, ali muškarci ne dobivaju tako dobar osjećaj od ljubljenja, dodirivanja, ujedanja ili igranja bradavicama. Ovo je nešto što ste vjerovatno već znale, ali gledajte na to ovako, koža oko grudi je podjednako osjetljiva kao i ona na bradavicama, a možda i osjetljivija.

Malo je čudno kad žena počne da liže bradavice muškarcu. Iako je to nešto što oni jedva osjećaju, muškarci smatraju da su oni ti koji to treba da rade vama. To je način na koji se zadovoljava žena, tako da nema potrebe da to radite jer je on muškarac i neće se osjećati prijatno.

Neke žene smatraju da je to nešto što će dodati ulje na vatru u toku predigre. Ovo ne važi za svakog muškarca, ali on će više cijeniti ako ga budete ljubili i dodirivali na bilo kom drugom mjestu.
Grubost pri dodirivanju njegovog ponosa

U zanosu stvari mogu postati malo grublje – to je nešto što svi znamo. Ali, čak i ako stvari postanu malo agresivnije, neće mu se dopasti ako pregrubo koristite ruke ili zube.

Ako bilo šta radite pregrubo u tom predjelu, znajte da se on neće osjećati prijatno, naprotiv, izazvat ćete potpuno suprotan efekt od očekivanog.

Prejako stiskanje, korištenje zuba, ili čak pravljenje vakuma vas može samo odvesti u potpuno pogrešnom pravcu. Gledajte na to ovako – da li biste vi voljele da on bude grub prilikom korištenja prstiju na vašem intimnom dijelu? To bi sasvim sigurno bilo bolno.

To je veoma osjetljivo područje, tako da morate biti uviđajne i pažljive kada zađete tamo. Blaga agresivnost bi mogla da prođe, ali bi ipak bilo bolje ako to radite nježno i lagano.

Najbitnije kod ovoga je da znate da nikada ne smijete biti grube kada je vaš partner blizu orgazma – bilo da se radi o masturbaciji ili oralnom zadovoljavanju. Nemojte stiskati i biti grube, jer je to jedna od stvari koje muškarci definitivno mrze, ali oklijevaju da spomenu.

Najvjerovatniji scenarij je prekid orgazma, jer je to previše osjećaja koji mu odmažu prilikom fokusiranja i uživanja u orgazmu. Ako ste riješene da se spustite „tamo dolje“ u toku orgazma, učinite to nježno. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh