Svaštara

U januaru 2024. Ovna, Blizance i Jarca proganjat će duhovi prošlosti i probuditi im stare strasti

Nova godina je na pragu, a već prvi mjesec biće pravi izazov za neke znakove Zodijaka.

Zodijak - Shutterstock

Bićete preplavljeni melanholijom, što će vas natJerati da se vratite u prošlost i uronite u sjećanja. Postoji izreka da morate ostaviti prošlost iza sebe kako biste krenuli naprijed, međutim, ponekad se nezvano pojavi i ponudi određene životne lekcije.

Osvrt na prošlost može vam pružiti priliku da razrešite nedovršene poslove ili zaliječite stare rane. Astrolozi predviđaju da će za Ovnove, Blizance i Jarčeve januar mesec biti korak ka važnim životnim spoznajama.

Ovan

Verovatno nikada niste ni zamišljali da ćete moći da se vratite u vezu koja je deo prošlosti, pogotovo što ste najverovatnije upravo vi inicirali njen prekid.

Međutim, vreme ima sposobnost da promeni perspektivu, a nedavno su vas sećanja na bivšeg partnera bukvalno preplavila.

U početku ste slobodu dočekali raširenih ruku, osećajući se mlađim i punim života. Međutim, kako je vreme prolazilo, nostalgija je sve više bila prisutna.

U jednom trenutku, shvatili ste da je ova veza bila jedna od najboljih koje ste ikada imali u životu.

U žurbi, vođeni ponosom i nestrpljenjem, izgubili ste ono najvažnije. Zato ćete osećati neodoljivu želju da se ponovo povežete i ponovo uplovite u ljubavni sklad.

Blizanci

Gledajući u prošlost, shvatićete da je veza sa bivšim partnerom ostavila značajan trag u vašem životu.

Ovu činjenicu u prvi mah niste prepoznali, prvenstveno zbog svog ponosa i narcisoidnosti. Moguće je da su vaša grubost, ili povremeni izlivi besa, pogoršali stvari i doveli do impulsivne odluke.

Ovog mjeseca ćete zaroniti duboko u analizu svojih postupaka iz prošlosti posledica koje su usledile.

U retrospektivi, raskid će vam izgledati kao ishitrena odluka, impulsivno doneta u trenutku, bez detaljnog odmeravanja dubine vaših osećanja.

Verovatno ćete oboje biti spremni da preispitate ono što ste imali u prošlosti.

Jarac

Nakon raskida, u početku ste sebe smatrali oštećenom stranom, koja je nepravedno bila izložena uvredama.

Međutim, vremenom, surova istina izlašla je na videlo – vašem bivšem partneru nije bilo ništa manje teško sa vama.

Korak da ovu činjenicu priznate sebi neće biti lak, ali biće važna stanica na vašem putu samospoznaje i ličnog rasta.

Zato će vam misli o ponovnom rasplamsavanju nekadašnje romanse zaokupiti um. Ideja da bivšeg partnera vratite u svoj život neće biti prolazna misao, već će postati vaša opsesija, piše Luftika.

Predstojeći mjesec će biti ključan, kada budete razmatrali ideju o povratku staroj ljubavi.

Kako i dalje postoji velika vjerovatnoća da su osjećanja obostrana, opravdano se postavlja pitanje – zašto ne pokušati ponovo?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh